Salutació de l’alcalde

Alcalde      Vivim en un temps on els avanços tecnològics permeten que la comunicació entre els ajuntaments i els veïns siga més fluida que mai. El contacte directe de cap de les maneres podrà ser substituït per la tecnologia, però esta permet una fluïdesa i una transferència d’informació que no era possible en el passat. Cal convertir la web de l’Ajuntament en una finestra, des d’on els veïns puguen aconseguir tota aquella informació a la qual tenen dret.

Des del primer dia d’assumir l’alcaldia, la transparència és un dels objectius que ens hem marcat, i la web de l’ajuntament és una eina fonamental per aquest propòsit. Benifairó necessita una administració moderna i accessible, que siga capaç d’atendre amb immediatesa i efectivitat les necessitats dels veïns. Açò implica posar a disposició una sèrie d’eines tecnològiques on els veïns puguen aconseguir formularis, posar-se en contacte amb l’administració, obtenir informació, fer tràmits, etc. També un lloc des d’on mostrar el patrimoni natural i patrimonial, que no és poc!, que tenim al nostre terme. Benvinguts a benifairo.org, la teua web, la web de tots.

 


benifairo.org - © 2006 - 2015 - Ajuntament Benifairó de la Valldigna Plaça Major, 1 - Benifairó de la Valldigna - 46791 - (València)