logo
Comunicacions
Copyright Benifairó de la Valldigna 2016
Ajuntament de Benifairó de la Valldigna | Comunicacions dimecres 7 de setembre
1087
single,single-post,postid-1087,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Comunicacions dimecres 7 de setembre

Comunicacions dimecres 7 de setembre

  • L´IES JAUME II EL JUST COMUNICA QUE EL COMENÇAMENT DEL CURS ESCOLAR 2016/2017 SERÀ DEMÀ DIA 8 DE SETEMBRE. L´AUTOBUS EIXIRÀ A LES 9:00 DE LA PARADA DEL PI I TORNARÀ A LES 12:00.
  • El grup de govern de l’ajuntament vol mostrar el seu malestar amb l’empresa Iberdrola. Per una falta de supervisió prèvia, i per segona vegada en quinze dies, no han pogut fer la feina que tenien programada. Des de l’ajuntament ens hem posat en contacte amb els responsables per mostrar el nostre malestar, i per dir-los que són ells els que han de solucionar un problema que comporta gran perjudicis al poble. Ens han contestat que assumixen i lamenten l’error i que es posaran en contacte amb nosaltres per donar-li una solució.
Sense comentaris

Ho sentim , els comentaris estan tancats en aquest moment.