logo
Comunicacions
Copyright Benifairó de la Valldigna 2016
Ajuntament de Benifairó de la Valldigna | Comunicacions dijous 8 de setembre
1089
single,single-post,postid-1089,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Comunicacions dijous 8 de setembre

Comunicacions dijous 8 de setembre

  • L´AJUNTAMENT COMUNICA QUE PER ESTAR REPARANT-SE LA XARXA, ES TALLARÀ L’AIGUA
  • Informem que a partir de la propera setmana l’horari d’atenció de l’alcaldia serà de dilluns a divendres de 17’30 a 18’30h.
  • Comunicat de l’associació Pi Redó: Volem comunicar-vos que tenim pensat reunir-nos per donar-li una espenta a l’Associació Pi Redó i a les iniciatives que podem dur a terme entre tots i totes. Iniciatives com el taller de botànica que s’ha estat realitzant este estiu, no són possibles sense la col·laboració de la gent. Així doncs, un dels objectius d’esta trobada és arreplegar les inquietuds de la gent amb temes com l’ecologia i la natura. Per això vos convidem a tots i totes els interessats i interessades a acudir el pròxim dissabte dia 10 a les 19.00 hores a la sala d’exposicions.
    Vingueu i participeu!
Sense comentaris

Ho sentim , els comentaris estan tancats en aquest moment.