logo
Comunicacions
Copyright Benifairó de la Valldigna 2016
Ajuntament de Benifairó de la Valldigna | COMUNICACIONS 16 DE SETEMBRE
1279
single,single-post,postid-1279,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

COMUNICACIONS 16 DE SETEMBRE

COMUNICACIONS 16 DE SETEMBRE

  • El divendres de la pròxima setmana a les 20’00h la BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA actuarà a Benifairó, a l’Auditori Municipal. És la primera vegada que actua a la Valldigna. Un concert que l’ajuntament organitza conjuntament amb el de València com a homenatge als músics del poble i la seua banda, l’Entusiasta.
Sense comentaris

Ho sentim , els comentaris estan tancats en aquest moment.