logo
Comunicacions
Copyright Benifairó de la Valldigna 2016
Ajuntament de Benifairó de la Valldigna | Salutació de l’alcalde
19
page,page-id-19,page-child,parent-pageid-17,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Salutació de l’alcalde

JAAV_2015

Vivim en un temps on els avanços tecnològics permeten que la comunicació entre els ajuntaments i els veïns siga més fluida que mai.
El contacte directe de cap de les maneres podrà ser substituït per la tecnologia, però esta permet una fluïdesa i una transferència d’informació que no era possible en el passat.
Cal convertir la web de l’Ajuntament en una finestra, des d’on els veïns puguen aconseguir tota aquella informació a la qual tenen dret.

Des del primer dia d’assumir l’alcaldia, la transparència és un dels objectius que ens hem marcat, i la web de l’ajuntament és una eina fonamental per aquest propòsit.
Benifairó necessita una administració moderna i accessible, que siga capaç d’atendre amb immediatesa i efectivitat les necessitats dels veïns.
Açò implica posar a disposició una sèrie d’eines tecnològiques on els veïns puguen aconseguir formularis, posar-se en contacte amb l’administració, obtenir informació, fer tràmits, etc.
També un lloc des d’on mostrar el patrimoni natural i patrimonial, que no és poc!, que tenim al nostre terme.
Benvinguts a benifairo.org, la teua web, la web de tots.